:
you're reading...
articole recente

Brâul Maicii Domnului va fi adus la Cluj-Napoca

braul maicii domnului

Credincioşii clujeni vor avea privilegiul şi bucuria de a se închina Cinstitului Brâu al Maicii Domnului, care va fi adus la Cluj-Napoca la începutul lunii noiem­brie 2015, de la Mănăstirea Kato Xenia, din Mitropolia Dimitriadei din Grecia, la iniţiativa şi cu binecuvântarea Înaltprea­sfinţitului Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramu­reşului şi Sălajului.

Brâul Maicii Domnului va sosi la Cluj-Napoca în seara zilei de sâmbătă, 31 octombrie, fiind adus de o dele­gaţie de la Mănăstirea Kato Xenia, în care este păstrat. El va fi purtat în procesiune duminică, 1 noiembrie, de la ora 9.30, de la reşedinţa Mitropolitană spre Catedrală de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei şi va fi depus pentru închinarea credincioşilor la intrarea în Muzeul Mitropoliei Clujului.

Preţioasa relicvă va rămâne aici până miercuri, 4 noiembrie, ora 12.00, fiind asistată permanent de preoţi şi călugări, care îi vor mirui pe închinători.

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului se păstrează în Mănăstirea de maici Kato Xenia din Grecia şi este o foarte preţioasă relicvă a lumii creştine, care aminteşte de vieţuirea simplă, dar plină de sfinţenie a Sfintei Fecioare Maria, fiind cinstit cu multă evlavie de credincioşii ortodocşi din întreaga lume, conform biroului de presă al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului.

christusmonogramm

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: