:
you're reading...
articole recente

Celebrul actor Jonathan Jackson despre Festivalul „Din dragoste pentru Frumos”

Celebrul actor Jonathan Jackson invitatul Mitropoliei Ortodoxe Romane pentru Europa Occidentala si Meridionala la Festivalul „Din dragoste pentru Frumos”

sursa: cont  YouTube – Apostolia TV

„Ce este dragostea? Scripturile ne spun că Dumnezeu este dragoste, iar dragostea este răbdătoare, blândă, nu este lăudăroasă, arogantă. Patronul meu spiritual, Sfântul Ioan Teologul, a scris în una din epistolele sale că așa știm ce este dragostea: Iisus Hristos a renunțat la el pentru noi și a murit pentru noi pe Cruce. În cele din urmă asta înseamnă că dragostea nu este o idee abstractă, ci o relație și o comuniune cu Sfânta Treime. Dragostea este personală, dragostea ne strigă pe fiecare pe numele său. După cum știm, perii capului nostru sunt toți numărați și Dumnezeu este mai aproape de noi decât tot aerul pe care îl respirăm”. (Jonathan Jackson pentru Apostolia Tv)

La invitatia Mitropoliei Ortodoxe Romane pentru Europa Occidentala si Meridionala, celebrii actori Jonathan și Elisa Jackson vor sustine, in prima zi a celei de-a V-a editii a Festivalului „Din dragoste pentru Frumos” (14 mai, ora 14, Catedrala St. Sulpice – Cripta Putului), conferinta „Despre plinătatea vieţii în Hristos şi misiunea Bisericii Ortodoxe în lume”.
De la ora 15, in acelasi loc, va fi lansat volumului „The Mystery of Art: Becoming an Artist in the Image of God” (Taina artei: cum să devii un artist după chipul lui Dumnezeu), Ancient Faith Publishing, 2014) iar seara, de la ora 19.15, in Sala Bizantina a Ambasadei Romaniei la Paris, dupa deschiderea Serii de Gală de către Excelenţa Sa Domnul Bogdan Mazuru, Ambasadorul României în Republica Franceză, în prezenţa Înaltpreasfinţiei Sale,
Părintele Mitropolit IOSIF, cunoscutul artist va canta impreuna cu grupul franco-roman Ô-ARTA, intr-un concert de muzică medievală şi veche românească.
.
Subtitrare în română și franceză.

Programul Festivalului aici: http://youtu.be/uir1stJye6Q

Mai multe informații despre programul Festivalului: https://www.mitropolia.eu (e-mail: cultural@mitropolia.eu, tel: 06 88 18 52 49)

Reclame

Discuție

2 gânduri despre &8222;Celebrul actor Jonathan Jackson despre Festivalul „Din dragoste pentru Frumos”&8221;

  1. FRUMOS

    Scris de Vasile | iunie 16, 2015, 1:31 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: