:
you're reading...
articole recente

Patriarhia Română dezminte categoric informaţia falsă despre starea gravă de sănătate a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel

Patriarhia Română dezminte categoric informaţia falsă despre starea gravă de sănătate a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, postată sub titlul Ultima oră în publicaţia Tricolorul.

În perioada de timp la care face referință publicația Tricolorul, Patriarhul României a fost prezent la mai multe evenimente, dintre care amintim:    joi, 23 aprilie 2015, a participat la Sfânta Liturghie şi a rostit cuvânt de învățătură cu prilejul hramului Paraclisului istoric al Reşedinţei Patriarhale – sărbătoarea Sfântul Mare Mucenic Gheorghe; duminică, 26 aprilie 2015, a participat la Sfânta Liturghie şi a ţinut cuvânt de învăţătură în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” al Reşedinţei Patriarhale.

Totodată, în această dimineaţă, marţi, 28 aprilie 2015, a fost prezent la deschiderea Simpozionului Național de Pedagogie Creștină cu tema Repere ale educaţiei creştine în teologia Sfântului Ioan Gură de Aur, actualizate în relația Biserică-Familie-Şcoală din contextul contemporan, care se desfăşoară în Sala de conferinţe a Centrului Naţional pentru Formare Continuă „Dumitru Stăniloae” din Bucureşti. La eveniment au mai participat domnul academician Valentin Vlad, preşedintele Academiei Române, domnul Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte şi domnul profesor univ. dr. Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti. Aşa cum au constatat cei peste 150 de participanţi, profesori, studenţi şi alţi invitaţi la simpozion, starea de sănătate a Patriarhului României este foarte bună.

Toate acestea pot fi verificate foarte uşor pe site-urile: www.patriarhia.ro, www.basilica.ro, www.ziarullumina.ro, www.trinitastv.ro şi www.radiotrinitas.ro.

Cât priveşte dezinformările din ştirea postată de Tricolorul despre o presupusă deplasare la Paris cu un avion particular, împreună cu însoțitori şi medici, acestea sunt total neadevărate şi tendenţioase.

Tocmai de aceea, această „ştire” a fost retrasă de pe site-ul publicației Tricolorul.

Biroul de presă al Patriarhiei Române

SURSA: basilica.ro
patriarh

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: