:
you're reading...
arsenie boca, articole recente

Rugăciune către Sfântul Părinte Arsenie Boca

Este o rugaciune grabnic ajutatoare pentru cei care se afla in grele suferinte, in mari dureri, mahniri si boli. Rugaciunea se citeste cu multa credinta si nadejde ca Bunul Dumnezeu se va milostivi si ne va ajuta avandu-l ca mijlocitor pe parintele nostru drag Arsenie Boca.

Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta.

Parinte Sfinte care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte:” Eu ma duc, dar de acolo de unde voi fi, am sa va ajut mai mult ca si pana acum”.

Dupa cum in viata pe cei aflati in mari necazuri si suferinte cumplite ii tamaduiai indata, asa si acum pe noi cei pacatosi, insa chemati cu dragoste la mormantul tau incununat cu har ceresc si flori, ne primeste si ne mangaie, sfant si bun Parinte. Ne scoate din negura pacatelor si a patimilor. Daruieste-ne binecuvantarea ca sa purtam crucea vietii spre inviere si luminare desavarsita.

Doctor si tamaduitor de orice suferinta, te rugam, vindeca- ne pe noi, fiii tai si pe cei ce ii aducem in lacrimi si rugaciuni la crucea sfanta a mormantului tau, izvorator de pace, har si binecuvantarea ta de bun si sfant Parinte, iti multumim si te rugam sa ne fii mereu aproape cu rugaciunea si ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfant spre slava marelui si minunatului nostru Dumnezeu si spre a sufletelor noastre mantuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Parintelui nostru Arsenie, miluieste-ne pe noi pacatosii.

Frate Creștin Ortodox !

Pentru propria ta mantuire stai neclintit in credinta si dragostea ta pentru Sfanta Biserica,in care ai fost botezat,in care ai primit de mic sfanta impartasanie,in care bunicii ori parintii te-au dus de mana,cand erai copil, spre a-ti calauzi pasii,pe calea Domnului si in care ai primit binecuvantarea Lui Dumnezeu cand te-ai intovarasit cu scumpa fiinta,ce inima ta a ales-o,pentru intemeierea familiei crestine.
Caci Bisericile ce sunt raspandite pe plaiurile tarii tale sunt sloava sfanta de aur si de sange din cartea neamului tau!
In jurul lor se odihnesc de veacuri oasele stramosilor tai raposati.
In preajma lors-au inmormantat durerile neamului nostru si in mireasma altarului s-au infiripat si pastrat nadejdiile lui.
Iar atunci cand pumnul tau va fi un pumn de tarana in fundul unui mormant necunoscut,mama ta,Biserica,iti va pastra numele cu sfintenie in pomelnicul ei.
Caci Biserica singura in pomenirile si rugaciunile ce va inalta catre Dumnezeu,va mai pomeni un nume pe care lumea poate il va fi uitat: NUMELE TAU !…
Indeplineste-ti toate indatoririle fata de Biserica ta,ca un fiu credincios al ei,pentru ca aici scumpul tau nume si vesnica ta amintire sa fie pomenite si pastrate cu cinste si recunostinta,iar acolo in ceruri Dumnezeu sa te slaveasca impreuna cu sfintii Sai in fericirea vesnica a Raiului! AMIN!

parintele Arsenie Boca

Reclame

Discuție

4 gânduri despre &8222;Rugăciune către Sfântul Părinte Arsenie Boca&8221;

 1. Bine, dar să ne rugăm lui chiar dacă încă nu a fost canonizat?
  Bine, şi eu cred că a fost sfânt.

  Scris de Ioan C. | ianuarie 26, 2015, 11:16 pm
 2. Deşi nu a fost canonizat de Biserică, în inimile noastre este un sfânt. Cu drag îl purtăm în inimi ca fiind Sfântul Ardealului. Doamne ajută!

  Scris de danratziu | ianuarie 26, 2015, 11:45 pm
 3. Presa sfinte pariente Arsenie Boca roagate pt noi pacatosi

  Scris de Nicoleta | august 23, 2015, 12:38 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: