:
you're reading...
articole recente

Contribuiți acum pentru viitorul așezământ Social-Educațional “Sfântul Efrem cel Nou” din satul Oneaga

Prietenii noștri de la Fundația Nektarios ne solicită sprijinul. Haideți să ajutăm la construirea unui centru în care vor locui și invăța peste 25 de copii orfani, părăsiți de părinți sau salvați de la avort. Un centru social – educațional  în care va funcționa o gradinița, un atelier de practică profesională, dar și o bibliotecă și un centru de promovare și consultanța în domeniul agricol.

Până la ora actuală, s-a construit subsolul, cu ajutorul sătenilor din Oneaga și a câtorva sponsori care au dorit să rămână sub anonimat.

Un preot inimos susținut de zeci de voluntari a transformat ideea în faptă!

Spor și ajutor de la Bunul Dumnezeu!

Fundatia Nektarios, în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă”, lansează campania “Împreună pentru viață”,care are ca scop strângere de fonduri pentru

ridicarea Așezământului Social-Educațional “Sfântul Efrem cel Nou” din satul Oneaga, comuna Cristești, județul Botoșani. În Centrul social-educațional vor locui și învăța peste 25 de copii orfani, părăsiți de părinți sau salvați de la avort.

Clădirea, cu suprafață construită de 1.400 mp, conform proiectului, va avea un subsol, parter, două etaje și mansardă. Până la ora actuală, s-a construit subsolul, cu ajutorul sătenilor din Oneaga și a câtorva sponsori care au dorit să rămână sub anonimat. În cadrul așezământului vor funcționa o grădiniță cu programul normal, cu o capacitate de minim 20 de locuri, o bibliotecă universală cu acces liber, un centru de zi pentru un număr de minim 25 de copii, un atelier de practică profesională pentru tineri și un centru de promovare și consultanță în domeniul agricol.

centrul

Viitorul așezământ Social-Educațional “Sfântul Efrem cel Nou” din satul Oneaga, comuna Cristești, județul Botoșani

Pentru autosusținerea economică a așezământului, Fundația Nektarios are în vedere înființarea unei ferme agricole, patru sere cu o suprafață totală de 480mp, patru depozite (8000mp), un atelier meșteșugăresc universal, crescătorie de păsări, prisacă, o plantație de salcie (5ha), pentru asigurarea lemnului necesar pentru foc și construirea unui centru de informare turistică și a unei tabere de recreere, pentru activități cultural-educative, schimburi de experiență, simpozioane, tabere de lucru și voluntariat.

Fundația Nektarios

Până la ora actuală, s-a construit subsolul, cu ajutorul sătenilor din Oneaga și a câtorva sponsori care au dorit să rămână sub anonimat.

 

Persoanele și companiile, care vor să ajute la construirea așezământului, pot dona materiale de construcție sau bani, în conturile RO98CECEBT01C1EURO590832 (Euro) și  RO84CECEBT0130RON0590831 (Ron). Mai multe detalii despre Așezământul “Sfântul Efrem cel Nou” găsiți pe www.fundatianektarios.ro.

“Proiectul prin care ne dorim să construim așezământul social-educațional este în derulare, am făcut progrese semnificative în ultima perioadă, însă avem nevoie de fonduri pentru finalizarea lui. Ne dorim cât mai multe persoane care să se alăture cauzei noastre și împreună să construim zâmbete”, declară preotul Musteață Ștefănel Radu, președintele Fundației Nektarios.

Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala (CIF) – 31015982

Cont (IBAN) bancar -RO05BTRL00701205W82870XX
Banca Transilvania
Sediul social:sat Boscoteni Com.Frumusica Jud.Botosani
http://www.salveazaoinima.ro/
facebook:/salveazaoinima
Presedinte-Placinta Vlad
0752.753.540

christusmonogramm

Discuție

6 gânduri despre &8222;Contribuiți acum pentru viitorul așezământ Social-Educațional “Sfântul Efrem cel Nou” din satul Oneaga&8221;

  1. Reblogged this on .

    Scris de indulciricudor | noiembrie 20, 2014, 10:21 am

Lasă un comentariu

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic