:
you're reading...
articole recente, rugaciuni, sfinti

Rugăciune către sfântul Iuda Tadeul, ocrotitorul celor disperați, deznădăjduiți

   O, Sfinte Iuda Tadeu, rudā a Domnului nostru Iisus Hristos, apostol si martir glorios, stralucit in virtuti si puternic in minuni, credincios si grabnic ajutātor al celor ce te cinstesc si se incred in tine, priveste cu ochi milostivi la cel ce astazi alearga la tine si cere mijlocirea ta.
Tu ai dobandit de la Dumnezeu darul de a ajuta indeosebi pe aceia care au pierdut aproape orice sperantā si se afla in pragul disperārii.
 Priveste deci la mine si vezi in ce stramtoare ma aflu.Viata mea este o viata de suferinta. Zilele mele sunt pline de durere si necaz, sufletul meu este o mare amaraciune. Cararile mele sunt pline de spini si aproape nu trece o clipa fara suspine si lacrimi si fara griji mistuitoare care imi macina toata puterea de viata.
.
Nelinistea, disperarea si lipsa de incredere in ajutorul de sus imi coplesesc de multe ori sufletul, astfel incit mi se pare ca pronia dumnezeiasca m-ar fi parasit. Atunci sufletul meu se umple de intuneric, credinta se clatina, inima mea slabeste si disperarea se furiseaza in suflet, vrand sa se faca stapana peste mine.
.
O, Sfinte Iuda Tadeu, tu nu ma poti lasa in starea aceasta grozava. La tine alerg, pe tine te rog, ajuta-mi. Asculta, te rog, rugamintea pe care ti-o fac ! Nu ma voi departa de tine pana cand nu ma vei asculta. Grabeste-te si vino–mi, te rog, in ajutor si nu lasa ca increderea mea in tine sa fie rusinata. Fa ca prin mijlocirea ta sa se preamareasca si intru mine nesfarsita milostivire a lui Dumnezeu. Asculta-mi rugamintea, mai ales in necazul cel mare pe care il am acum si da-mi grabnicul tau ajutor in (se marturiseste necazul).
.
Nu lasa ca sufletul meu sa ramina zdrobit de aceasta lovitura a durerii si sa cada in disperare. Asculta-ma, o, Sfinte Iuda Tadeu, implineste-mi rugamintea si eu iti voi fi recunoscator in toate zilele vietii mele.Te voi cinsti ca pe cel mai de seama ajutator al meu.Voi multumi lui Dumnezeu pentru mijlocirea ta si voi raspandi pe cat imi va sta in putere cinstirea ta intre oameni.
Amin.
christusmonogramm
.
 Biserica Sfantul Dumitru Posta este singura biserica din Bucuresti in care se afla o icoana a Sfantului Iuda Tadeul.
Aceasta rugaciune, impreuna cu revista Dimitrios , le-am primit intr-o seara in care am intrat pentru inchinare in sfanta biserica.  Daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre biserica si frumoasa ei comunitate, va recomand  site-ul acesteia sau chiar o vizita la sfantul lacas. Doamne ajuta!
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

185102

Sfantul-Iuda-Tadeu

Icoana Sfântului Iuda Tadeul

Discuție

33 de gânduri despre &8222;Rugăciune către sfântul Iuda Tadeul, ocrotitorul celor disperați, deznădăjduiți&8221;

 1. M-am rugat ffff mult pentru reusita fetei mele la un examen ffff greu>iewri am primit raspuns.A luat 7.O nota f buna pt acest examen.Ma voi ruga in continuare si voi spune de fiecare data ce ajutor primesc!

  Scris de Petru Iacov | ianuarie 28, 2016, 5:47 pm
 2. Sf Iuda m-a ajutat sa ma impac cu sotul meu si sa reusesca la un examen fetita mea.Multumesc Sf iuda si Sf Treimi.Ma voi ruga in continuare!

  Scris de Petru Iacov | februarie 5, 2016, 11:21 pm
 3. Ma rog la Sfantul Iuda Tadeu sa -mi ajute pentru familia mea,pt sanatate si sa gasesc de lucru
  Cu certitudine ma rog ,dorinta mea va fi indeplinita .Amin

  Scris de Maria | februarie 7, 2016, 2:40 pm
 4. Amin

  Scris de Maria | februarie 7, 2016, 2:41 pm
 5. Sfantul Iuda l a ajutat pe fiul meu sa reusesca primul la olimpiada>multumesc Sfinte Iuda si Fecioara Maria!

  Scris de Petru Iacov | februarie 20, 2016, 10:16 pm
 6. Si eu l am descoperit pe sf iuda tadeu si l rog fierbinte sa ma ajute te rog doamne miluestene

  Scris de Georgeta | martie 4, 2016, 8:56 pm
 7. Ciao. si eu ma rog la sfantul Iuda Tadeu sper din tot sufletul sa ma ajute si pe mine sfantul Iuda Tadeu.

  Scris de mariana | aprilie 4, 2016, 10:43 pm
 8. multumesc sf APOSTOL IUDA ptr tot ajutorul care mi-l da mie si familiei mele.DOAMNE AJUTA

  Scris de DANIELA | aprilie 11, 2016, 9:21 pm
 9. Ma rog cu credinta si am certitudinea ca sf Iuda Tadeu ma va ajuta.
  M-am rugat si am citit rugaciunea catre sf Iuda Tadeu,implorand din suflet sa gasesc de lucru,dupa scurt timp am gasit lucru f bun ,peste asteptarile mele.
  Rugati-va si cereti cu credinta si sfantul va va ajuta.
  Doamne ajuta !

  Scris de Maria | aprilie 17, 2016, 7:52 pm
 10. Cand se spune aceasta rugaciune? sau exista o novena>?\

  Scris de antonia | august 18, 2016, 2:51 pm
 11. Propunere de acatist inchinat Sfântului Iuda Tadeul
  Data prăznuirii: 19 iunie
  Dupa rugaciunile începătoare: .
  Condacul I
  Mult-smeritului Apostol şi rudă a domnului nostru Iisus Hristos, Iuda Tadeul, lauda mucenicilor, grabnic ajutător al celor deznadajduiţi, să-i cântăm cu bucurie : Mare este Dumnezeu întru tine, Sfinte Apostole Iuda!
  Icosul I
  Ai fost, o, Sfinte Apostole Iuda, unul dintre cei patru fii ai Sfantului Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, ca şi Iacov, Iosie şi Simon. Şi tot ca şi ei , la inceput nu credeai în El. Apoi, înţelegându-ţi greşeala, ai devenit unul dintre cei doisprezece apostoli ai Mantuitorului şi te numeai cu smerenie ,,Iuda, sluga lui Hristos şi fratele lui Iacov”. Pentru aceasta, o, sfinte Iuda Tadeu, trimite-mi ajutor spre a cinsti sfântă apostolia ta:
  Bucură-te, învăţătorul smereniei;
  Bucură-te, îndreptătorul mândriei;
  Bucură-te, dascălul pocăinţei;
  Bucură-te, stâlpul credinţei;
  Bucură-te, înţelept slujitor al lui Hristos;
  Bucură-te, că ascultarea ţi-a adus folos;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al II-lea
  Spre a evita confuzia cu un alt Iuda, Sfantul Evanghelist Matei te-a numit cu înţelepciune Tadeu, ce se tâlcuieşte ,,lăudător” şi ,,mărturisitor” sau ,,sânii laptelui”. Te-a mai numit şi Levi, arătând astfel râvna şi vitejia ta în lupta pentru Mântuitorul nostru după ce te-ai încredintat că Iisus este Mesia. Iar alţii, numindu-te Varsava, ce se tâlcuieşte ,,fiul întoarcerii” au arătat astfel imensa ta pocăinţă, credinţă şi dragoste, pentru care îi cântăm lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al II-lea
  Spre tine năzuim, aşadar, cu încredere, o sfinte apostole Iuda, şi te chemăm în rugăciunile noastre. Apără-ne ca un leu de patimile sufleteşti şi trupeşti, ajută-ne sa înţelegem şi să împlinim cuvintele Sfintei Evanghelii, ajută-ne să mărturisim şi noi cu vorba, cu fapta şi cu gândul dreapta credinţă, spre slava lui Dumnezeu si ajutorul aproapelui, pe noi, cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, râvnă aprinsă;
  Bucură-te, comoară necuprinsă;
  Bucură-te, mărturisitor înflăcărat;
  Bucură-te, luptător avântat;
  Bucură-te, biruinţă a patimilor;
  Bucură-te, bucuria îngerilor;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al III-lea
  În tinereţe ai arătat mai întâi şi neiubire faţă de Hristos, nevrând ca din averea maicii tale sa i se faca parte si Lui. Ţi-ai pus apoi sufletul pentru Hristos, devenind apostolul Lui, dându-ne astfel exemplu de pocăinţă, de smerenie de credintă şi de iubire. Voiai cu înflăcarare ca toată lumea să-L cunoască pe Hristos, să creadă în El, să-l iubească, să se mântuiască şi să cânte în veci: Aliluia!
  Icosul al III-lea
  La tine alergăm, o, sfinte Iuda, ca la unul care înţelegi înşelarea diavolească prin ură şi prin necredinţă să ne vindeci de patimi şi pe noi şi pe apropiaţii noştri ai celor ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, dragoste nemăsurată;
  Bucură-te, evanghelie întrupată
  Bucură-te, învăţătorul recunoştinţei;
  Bucură-te, dascălul nevoinţei;

  Bucură-te, cel ales şi încercat;
  Bucură-te, al Preasfintei Treimi slujitor devotat;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al IV-lea
  După Înălţarea Domnului, ai propovăduit, Sfinte, Apostole, Evanghelia mai intâi in Iudeea, în Galileea, în Samaria şi în Idumeea. Apoi ai mers in Arabia, în Siria, în Mesopotamia si in Edesa, cetatea lui Avgar, unde a desavarsit lucrarea începută de catre un alt sfânt cu numele Tadeu, unul din cei şaptezeci de apostoli, cântând lui Dumnezeu : Aliluia!
  Icosul al IV-lea
  Ai binevestit apoi cuvântul lui Dumnezeu şi în Persia, unde ai scris în limba greacă o epistolă către toţi credinciosii scurtă, plină de învăţături folositoare despre taina Preasfintei Treimi şi a întrupării lui Hristos, despre deosebirea îngerilor buni de cei răi, despre Înfricoşata Judecată. Ne-ai sfătuit apoi să fugim de necurăţiile păcatelor trupeşti, de huliri, de mândrie, de neascultare, de invidie, de urâciune, de meşteşugiri şi de vicleşuguri. Ne-ai îndemnat apoi ca fiecare să fim statornici în propria chemare în credinţă, în rugăciune şi în dragoste. Ne-ai învăţat apoi să ne îngrijim de întoarcerea celor rătăciţi la adevărata credinţă şi să ne păzim de eretici a căror pierzare o considerai asemenea sodomitenilor. Ne-ai îndemnat apoi ca, pe langă dreapta credinţă, să avem fapte bune cuviincioase chemării şi vrednice de mântuire, pentru care îţi cântăm:
  Bucură-te, că în puţine cuvinte ai spus lucruri mari;
  Bucură-te, povăţuitorul celor slabi şi ai celor tari;
  Bucură-te, aprig luptător împotriva pacatului;
  Bucură-te, cel ce ne ocroteşti de chinurile iadului;
  Bucură-te, apărător al valorilor creştine;
  Bucură-te, cinstitor al rânduielii divine;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al V-lea
  Nu cunoaştem mulţimea durerilor şi a ostenelilor tale, Apostole Sfinte, în timp ce l-ai propovăduit pe Hristos. Ştim, însă, că ai botezat şi ai încredinţat prin minuni popoarele, povăţuindu-le la mântuire. Iar credincioşii ajutaţi prin rugăciunile tale, îi cântă lui Dumnezeu : Aliluia!
  Icosul al V-lea
  Îndrăznim, Sfinte Apostole Iuda, la milostivirea ta. L-am supărat pe Dumnezeu prin faptele noastre de ocară şi suferim din cauza păcatelor noastre. Mijloceşte ajutor după voia lui Dumnezeu, pentru sufletele şi trupurile noastre ce zac în suferinţe sufleteşti şi trupeşti. Credem că tu acelaşi eşti acum ca şi atunci şi poţi să mângâi pe cei întristaţi ori deznădajduiţi ajutându-i în situaţii ce par a nu avea rezolvări, spre slava Preasfintei Treimi. Tu esti cel care ştii că deznădejdea este cel mai mare păcat în care necuratul caută să ne arunce. Ajută-ne să stăruim în rugăciune pe noi, cei întristaţi, şi să înţelegem rostul suferinţei sau să ne izbăvim de aceasta pentru a nu cădea în deznădejde. Ajută-ne să ne purtăm crucea şi să răspundem chemării lui Hristos pe noi cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, doctor al trupului;
  Bucură-te, vindecător al sufletului;
  Bucură-te, nădejdea celor deznădăjduiţi;
  Bucură-te, apărarea celor asupriţi;
  Bucură-te, dascăl al virtuţii;
  Bucură-te, mustrarea necredinţei;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al VI-lea
  Te-ai dus apoi prin părţile Araratului, unde ai întors mulţime de popor de la înşelăciunea diavolească la Hristos. Ai fost, prins, însă, de închinătorii la idoli şi, după îndelungate chinuri, ai fost spânzurat pe lemn în chip de cruce şi străpuns cu săgeţi de către cei necredincioşi. Şi astfel ai trecut la Hristos Dumnezeu, unde cânţi împreună cu toti sfinţii lui: Aliluia!
  Icosul al VI-lea
  Sfinte Apostole Iuda, slăvim mucenicia ta şi te rugăm să mijloceşti pentru noi dobândirea înţelepciunii pentru a şti cand ne este de folos răbdarea suferinţei şi când trebuie să-l rugăm pe Dumnezeu să ne izbăveasca de aceasta. Ajută-ne să dobândim taria mărturisirii credinţei în aceste vremuri de cernere! Ajută-ne să vieţuim după voia lui Dumnezeu, apărând poruncile divine şi credinţa ortodoxă pentru care te-ai adus jertfă vie pe tine însuţi pe noi cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, slugă bună ce roade multe ai adus;
  Bucură-te, frate după duh a lui Iisus;
  Bucură-te, că voia Lui ai împlinit;
  Bucură-te, că, la fel ca El, în chip de cruce, pe lemn ai fost răstignit;
  Bucură-te, mucenic ce multe chinuri ai răbdat;
  Bucură-te, cel cu veşnica slavă încununat;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al VII-lea
  Vestea minunilor tale s-a transmis peste timp din neam în neam şi astfel mulţi aleargă la tine atunci când se află în situaţii disperate. Tu pe toţi îi mângâi şi îi indemni să-L cinstească pe Dumnezeu cântându-I: Aliluia!
  Icosul al VII-lea
  La tine alergăm şi noi cei luptaţi de patimile noastre şi ale altor oameni, prin gânduri necurate, prin necazuri îngăduite de Dumnezeu pentru păcatele noastre, prin boli şi prin ispite.
  Bucură-te, alungarea demonilor;
  Bucură-te, vindecătorul bolilor;
  Bucură-te, împăcarea celor despărţiţi;
  Bucură-te, mângâierea celor asupriţi;
  Bucură-te, mustrarea asupritorilor;
  Bucură-te, liniştea rugătorilor;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al VIII-lea
  Multe sunt mărturiile credincioşilor care au apelat la ajutorul tău în situaţii disperate. Fiecare mărturie reprezintă încă o dovadă că apostolia ta continuă şi în zilele noastre, căci, odată cu ajutorul tău, îi îndemni pe toti cei ce ţi se roagă să se pocăiască şi să-I cânte Lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al VIII-lea
  Te rugăm sfinte Apostole Iuda, cercetează vieţile noastre şi vezi dacă ne aflăm pe drumul mântuirii şi dacă voia noastră corespunde cu voia lui Dumnezeu. Ajută-ne cum ştii şi cum poţi. Pe cei în vârstă ajută-i să fie exemple bune pentru cei tineri. Pe cei tineri ajută-i să fie bucurie părinţilor. Pe cei neînţelepti ajută-i să devină înţelepţi. Pe cei necredincioşi ajută-i să devină credincioşi. Pe cei aflaţi în situaţii disperate ajută-i să dobândească credinţă, nădejde şi dragoste. Cerceteaza-ne şi pe noi, cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, apărătorul cauzelor ce par a fi pierdute.
  Bucură-te, ocrotitorul celor aflaţi în examene;
  Bucură-te, cel ce îi ajuţi pe cei din închisori;
  Bucură-te, vindecătorul celor bolnavi;
  Bucură-te, că aduci linişte în sufletele întristate;
  Bucură-te, ajutorul celor aflaţi în felurite necazuri;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!

  Condacul al IX-lea
  Ai fost închipuit de pictor cu o icoană a Domnului nostru Iisus Hristos pe piept pentru a arăta râvna ta sfântă şi cu o săgeată, spre mărturie a patimirii tale, căci ai fost străpuns cu săgeţi de către cei necredincioşii care nu ştiau să-i cânte lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al IX-lea
  O, Sfinte Apostole Iuda Tadeu, ajuta-ne sa sporim în credinţă, nadejde, dragoste, smerenie, curăţie, milostenie, cumpătare, blândeţe, îndelungă răbdare şi hărnicie. Ajută-ne să ne vindecăm de mânie, mândrie, zgârcenie, lăcomie, desfrânare, invidie, lene, vrăjitorie şi avorturi.
  Bucură-te, nădejde sfântă;
  Bucură-te, chemare neabătută;
  Bucură-te, chip al smereniei;
  Bucură-te, sălaş al evlaviei;
  Bucură-te, Levi, leu al rugăciunii;
  Bucură-te, Tadeu, izvor al înţelepciunii;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al X-lea
  Din pricina dispreţului pentru fapta lui Iuda Iscarioteanul, mulţi preferau sa te numească ,,Levi” sau ,,Tadeu.” Însă tu ţi-ai sfinţit numele în smerenie cântând mereu lui Dumnezeu : Aliluia!
  Icosul al X-lea
  Roaga-te şi pentru noi, Preasfintei Treimi, Sfinte Iuda, să ne dăruiscă Pogorârea Duhului Sfânt, darurile Preasfântului Duh şi rugăciunea în Duh şi în Adevăr, nouă, celor ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, următor credincios al lui Hristos;
  Bucură-te, că asculţi şi înveţi cele ce sunt de folos;
  Bucură-te, că ne înveţi să iertăm pentru a fi iertaţi;
  Bucură-te, ne ajuţi să-i fim lui Iisus prieteni şi fraţi;
  Bucură-te, în via lui Hristos lucrător neobosit ;
  Bucură-te, mare apărător al creştinului oropsit;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al XI-lea
  Slăvim pe Preasfanta Treime, căci prin întruparea şi jertfa pe Cruce a Mântuitorului, a facut posibilă calea spre îndumnezeire. O cinstim Preasfanta Fecioară Maria care îî ajuta pe crestini în încercarile lor. Îi cinstim pe toti sfinţii şi îngerii alături de care mijloceşti pentru noi şi-I cânti lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al XI-lea
  Cinstim pomenirea ta, Sfinte Apostole Iuda Tadeu, şi te rugăm să miloceşti ajutor de la Dumnezeu nouă , celor care îţi cântăm:
  Bucură-te, slăvindu-l pe Dumnezeu;
  Bucură-te, rugându-te pentru sufletul meu;
  Bucură-te, mijlocitorul mântuirii mele;
  Bucură-te, apărătorul meu în ispite grele;
  Bucură-te, chipul milosteniei;
  Bucură-te, înfăţişarea smereniei;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al XII-lea
  Cu ce cuvinte vom lauda viata ta smerită, râvna ta înflăcărată şi dragostea ta nemăsurată pentru Mântuitorul nostru Iisus Hristos? Cu ce cuvinte vom lauda minunile tale preaslăvite prin care îi binecuvântezi pe cei care te cinstesc? Negăsind cuvinte pe măsură, îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toate şi-i cântăm împreună cu tine: Aliluia!
  Icosul al XII-lea
  Sfinte Apostole Iuda, Îi mulţumim Preasfintei Treimi pentru ajutorul dat creştinilor prin mijlocirile tale şi ne rugăm ca şi de acum încolo să ne ajute şi pe noi să ne bucuram de milostivirea Sa, pentru rugăciunile tale.
  Bucură-te, izgonitorul tristeţii;
  Bucură-te, aducătorul blândeţii;
  Bucură-te, împăcarea celor învrăjbiţi;
  Bucură-te, salvare al celor năpăstuiţi;
  Bucură-te, lauda apostoliei;
  Bucură-te, aflătorul bucuriei;
  Bucură-te, Sfinte Iuda, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al XIII-lea
  O sfinte Apostole şi mucenice Iuda Tadeu, cel ce ai dobândit atâta iubire pentru Mantuitoul nostru, încât viaţa ta i-ai adus prinos, primeşte această rugăciune şi te roagă pentru apărarea noastră de Antihrist, de demoni şi de duşmani. Ajută-ne în necazuri şi în ispitele ce ne vin de la lume, de la trup si de la necuratul. Mijloceşte înţelepciune tuturor conducătorilor lumeşti si bisericeşti pentru a ne conduce pe caile mantuirii! Ajuta-ne sa trecem netulburati prin vamile vazduhului, ca, mântuiti fiind, să cântăm lui Dumnezeu: Aliluia!
  Acest condac se zice de trei ori, după care se zice Icosul I şi Condacul I.

  Scris de Cu noi este Dumnezeu | august 23, 2016, 11:21 am
 12. M-am rugat la Sf. Iuda Tadeu si ajutorul nu incetat sa apara. Am fost intr-o situatie foarte grava la serviciu iesem lipsa o suma foare mare de bani pe care nu mi-o permiteam sa o acopar si urma sa-mi pierd si serviciul. M-am imprumutat banii respectivi ca sa pot sa acopar lipsa. Din intamplare am dat peste rugaciunea Sf. Iuda Tadeu si cu credinta am inceput sa ma rog si sa-i cer ajutor. In 3 zile s-a descoperit ca lipsa nu a fost greseala de a mea, iar in urmatoarele zile mi-am recuperat banii si o luna mai tarziu am fost promovata. Ii multumesc mult Sf. Iuda Tadeu pentru ajutorul primit si rugati-va cu multa credinta pt absolut orice problema pe care o aveti, ca sigur cineva acolo sus va aude si va ajuta. Doamna ajuta!

  Scris de Andreea | septembrie 10, 2016, 6:26 pm
  • Mă bucur pentru dvs. Să vă ajute bunul Dumnezeu în continuare

   Scris de danratziu | septembrie 10, 2016, 9:59 pm
  • Si eu am trait o situatie aproape similara, care imi pare si acum de necrezut… am imprumutat o suma de bani (mare) pentru 4 ore, stiind ca imi vor intra bani in banca in cel mai scurt timp(max 2 ore) si deci puteam sa-i dau repede inapoi la cel de la care am cerut. Insa mie nu mi-au intrat banii in banca, nici dupa 2 ore nici dupa 3, nici 4, deci cu inima grea si obrazul cu rusine m-am dus sa-i spun aceluia ca astazi nu pot sa-mi tin promisiunea.In drum pana acolo m-am oprit sa-mi spun rugaciunea din novena la statuia Sf.Iuda Tadeu in Timisoara la biserica Sf. Ecaterina. Apoi am plecat sa spun aceluia ca nu am inca banii. Aveam o geanta diplomat la mine, cu acte, am cautat ceva in geanta si am tras de o punga de plastic in care nu stiam ce este, credeam ca alte acte.IN PUNGA DE UN LEU ERA O SUMA DE BANI EXACT CAT TREBUIA SA DAU INAPOI SI NU AVEAM!!!!deci in loc sa ma duc sa ma scuz am dus banii si am multumit, si in sinea mea mai ales Sfantului Iuda Tadeu, care ajuta grabnic si da semne ca a auzit necazul.Am facut si o donatie pentru saraci la aceeasi biserica, este catolica,central in Timisoara, pe o straduta mica care nu stiu cum se numeste, in fata muzeului Banatului.
   Doamne Ajuta-ne pe toti, Cristina

   Scris de Cristina | martie 6, 2017, 12:24 pm
 13. Intotdeauna am fost ajutata financiar!!! Minunat Sfant

  Scris de Simona | septembrie 14, 2016, 1:34 pm
 14. Si eu am inceput Novena la Sf. Iuda Tadeu si chiar a doua zi situatia mea la serviciu s-a schimbat in bine desi nu exista nicio posibilitate de ameliorare. De mare ajutor este Novena.

  Scris de maia | decembrie 22, 2016, 8:27 pm
 15. Rugati-va cu mare incredere ls Sfântul Iuda! El ne-a ajutat familia atunci când eram fara speranta…a facut mare mijlocire la Tatăl Ceresc si ne-a salvat! Slavă lui Dumnezeu si Sf Iuda

  Scris de Anca Foran | ianuarie 17, 2017, 5:49 pm
 16. Intr-adevar ,sfantul Iuda Tadeu te ajuta cu adevarat.

  De curand am aflat de acest sfant.
  Am urmat novena si dupa a patra zi de rugaciune deja am inceput sa simt cat de mult ma ajuta.

  MULTUMESC SFINTE IUDA TADEU.

  O ZI BINECUVANTATA TUTUROR !

  Scris de Andru | februarie 26, 2017, 4:47 pm
 17. Aveam o problema mare cu baiatul meu lenes,care era sa-si piarda serviciul.M-am rugat la sf.Ioan Rusul,sfantul familiei mele si la sf.Iuda Tadeul,sa-l faca constiincios si multumesc lui Dumnezeu,Maicii Domnului si sfintilor,ca l-au luminat si s-a schimbat intr-un timp scurt.

  Scris de Ana | aprilie 27, 2017, 12:16 pm
 18. Multumesc sfantului Iuda Tadeu si bunului Dumnezeu ca mi-au fost ascultate rugaciunile si am fost mereu ajutata la necaz.

  Scris de Andreea | iunie 19, 2017, 1:08 am
 19. Multumesc Sfantului Iuda Tadeu si Tatalui nostru ceresc pentru ajutorul pe care l-am primit intotdeauna. Continui sa ma rog si sunt covinsa ca rugaciunile imi vor fi ascultate.

  Scris de viv | iulie 10, 2017, 6:26 pm
 20. Ii mulțumesc sf Iuda Tadeu pt ajutorul dat la titularizare.Maica Domnului,sf Efrem cel nou și sf Iuda Tadeu m- au ajutat sa m-a titularizez după 12 ani de incercari.

  Scris de Ralu | august 24, 2017, 10:43 am
 21. Multumesc Sfantului Iuda Tadeu pentru ajutorul pe care intotdeauna mi l-a dat in clipele grele. Doamne ajuta !

  Scris de viv | aprilie 23, 2018, 4:14 pm
 22. A republicat asta pe Îndulciri cu dor.

  Scris de indulciricudor | august 21, 2018, 2:15 pm
 23. Multumesc s Luda Tadeo.

  Scris de Valentina | mai 2, 2019, 12:25 pm
 24. Multumesc Iuda Tadeu, multumesc cu recunostinta!

  Scris de Georgeta | iulie 9, 2019, 8:28 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

%d blogeri au apreciat: