:
you're reading...
mancaruri de post

Bors de hribi

Meniul zilei de post

Bors de Hribi

300 g hribi ( proaspeti sau uscati ), 1 varza mica acra, 1 ceapa, 2 linguri de faina , ulei, 1 cana bors, verdeata, sare

Hribii se spala, se fierb, apoi se lasa sa se raceasca. Varza acra se spala in mai multe ape , se curata, se stoarce, se taie fideluta, se prajeste in ulei incins impreuna cu ceapa tocata marunt. Cand se aureste, se adauga faina si se caleste in continuare, amestecandu-se incontinuu. Hribii se taie felii subtiri si se adauga peste varza impreuna cu zeama in care au fiert. Se lasa la fiert, apoi se potriveste de sare, se adauga borsul, se mai lasa sa dea un clocot si se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

bors-de-hribi-uscati

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: