:
you're reading...
articole recente

Bors de fasole boabe

bors fasole boabe post

1/2 kg fasole boabe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 2 cepe, cimbru, 1 legatura de leustean, 2 linguri de ulei, 1 ceasca bors, sare

Fasolea se spala si se pune la fiert in apa calda cu sare. Dupa primul clocot se scurge si se pune din nou la fiert in apa calda cu sare. Aceasta operatiune se repeta de 3-4 ori. Zarzavaturile si ceapa se curata, se dau pe razatoare sau se taie cuburi si se pun la fiert impreuna cu fasolea, dupa ce aceasta s-a umflat. Cand fasolea este bine fiarta, se adauga borsul, uleiul, se potriveste de sare si se mai da intr-un clocot. Dupa ce se stinge focul, se adauga verdeata si cimbrul si se acopera.

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: