:
you're reading...
mancaruri de post, post

Ciorba taraneasca de legume

RETETE DE POST

3 ardei, 100 g fasole verde, 100 g mazare, , 1 varza micuta, 3 cartofi, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 telina, 1 pastarnac, 3 cepe,  ( 1 lingura de bulion ), 1 lingura de ulei, sare, otet, verdeata .

Legumele taiate marunt se pun la fiert in 3 l de apa clocotita cu sare in ordinea fierberii : morcovul, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul, ceapa. Dupa un timp se adauga : varza, cartofii, ardeii, iar la sfarsit mazarea si fasolea verde ( daca sunt din conserva ). Cand s-au fiert se adauga rosiile taiate felii subtiri, verdeata tocata marunt, se acreste, dupa gust, cu otet sau zeama de lamaie si se potriveste de sare.

4483

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: