:
you're reading...
mancaruri de post, post

Ciorba taraneasca de legume

RETETE DE POST

3 ardei, 100 g fasole verde, 100 g mazare, , 1 varza micuta, 3 cartofi, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 telina, 1 pastarnac, 3 cepe,  ( 1 lingura de bulion ), 1 lingura de ulei, sare, otet, verdeata .

Legumele taiate marunt se pun la fiert in 3 l de apa clocotita cu sare in ordinea fierberii : morcovul, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul, ceapa. Dupa un timp se adauga : varza, cartofii, ardeii, iar la sfarsit mazarea si fasolea verde ( daca sunt din conserva ). Cand s-au fiert se adauga rosiile taiate felii subtiri, verdeata tocata marunt, se acreste, dupa gust, cu otet sau zeama de lamaie si se potriveste de sare.

4483

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: