:
you're reading...
mancaruri de post, post

Pilaf banatean

RETETE DE POST – PILAF  BANATEAN

500 g orez, 1 telina, 1 gogosar, 1 morcov, 1 dovlecel, 1 rosie, 1 ardei, 1 vanata, 2 cepe, 2 – 3 catei de usturoi, ulei, 1 legatura de patrunjel si marar, sare, piper

Orezul se spala in mai multe ape. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga telina, morcovul curatat si dat prin razatoare, ardeiul si gogosarul taiati subtire, rosia, vanata si dovlecelul taiate marunt. Se adauga orezul, piper sare si 1 l de apa. cand incepe sa clocoteasca, se pune usturoiul taiat felii si se da la cuptor. Se serveste presarat cu verdeata tocata marunt. Se poate adauga ardei iute tocat marunt si pus la fiert.

pilaf banatean

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

%d blogeri au apreciat asta: