:
you're reading...
mancaruri de post

Banane caramelizate

3 banane, zahar, ulei, faina

Se amesteca 4 linguri de faina cu apa. Bananele taiate in bucati de 2 cm se dau prin faina, apoi prin faina dizolvata in apa. Se prajesc in ulei pana se auresc, apoi se scurg de ulei. Se caramelizeaza 3 linguri de zahar. In zaharul caramelizat se tavalesc bananele , se scot repede si se trec printr-un vas cu apa rece, apoi se servesc. La fel, se pot carameliza pere, mere.

banane caramel

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Radio Crestin – Ortodox

Colinde

RSS Agentia de stiri Basilica

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Cel mai frumos documentar despre Romania

trafic

%d blogeri au apreciat asta: